About firm

"Химически Продукти", ЕООД

България, Ямбол

Address
ул. Сокол, 7 Б

Registration date
1997

Website
www.chemprod.eu

Description
Фирма "Химически продукти" ООД е създадена през 1997г. Развива дейността си в две основни направления - производство и търговия с топлоизолационни материали, предназначени за строителството и енергетиката.
Производствена дейност:
"Химически продукти" ООД е единственото дружество в България, което стартира разработване и производство на специални продукти за термо- и звукоизолация. С изграждането на собствена производствена база се превърна в лидер на топлоизолационни решения за енергетиката, строителство и изолиране на индустриални тръбопроводи, предлагайки високо качество, бърза доставка и разумна цена.
Търговска дейност:
От 2004 г. дружеството е изключителен представител за България на продуктите на Lenzing Plastics GmbH и Sebald Iso Systeme GmbH&Co.;
от 2007 г. фирмата e изключителен представител на KAIMANN GmbH за доставка на високо еластични микропорести и полиетиленови изолации.

Нашата мисия е постоянно приспособяване към изискванията на строителния и енергиен пазар чрез предлагането на продукти и услуги на всички клиенти, които търсят най-добрите изолационни решения с безкомпромисно качество.