About firm

"Джили-Сой", ЕТ

България, Дулово

Address
ул. Плиска 16

EIK
118039182

Registration date
1991

Employees count
100 - 199

Website
djilisoy.com/

Description

Стабилност, коректност и надеждно партньорство лежат в основата на ЕТ ”Джили Сой – Джихангир Ибрям”.

Фирмата има предмет на дейност : търговска и външно - търговска дейност, внос - износ, изкупуване, търговия, почистване, изпичане и пакетиране на всякакви видове ядки и семена, както и търговия със селскостопански произведения и съоръжения.

Дългогодишният опит и традиции на фирмата са оставили своите следи както на българският, така и на международния пазар. Изградена през далечната 1991 година фирма в покрайнините на град Дулово, област Силистра, ЕТ "Джили Сой" поставя началото си като се занимава с почистване, производство и пакетиране на слънчогледови семена в ограничени количества.

Днес, 20 години по-късно, благодарение на заложените в основата си принципи, фирмата е в състояние да задоволи критериите на бързо развиващата се пазарна икономика.

С ново изградените си мощности на територия от 30 дка, фирмата разполага с огромен технологичен капацитет за складиране, почистване, изпичане, пакетиране и дистрибуция на крайните си продукти. Непрекъснатият растеж на пазарните изисквания за качество и контрол на произведената продукция, както и високо-технологичният прогрес са само едни от предизвикателствата които фирмата посреща.

Регистрираните, запазени и утвърдени на пазара търговски марки от продуктовата гама, заключават в себе си традиции, качество и престиж, в които фирмата намира своят основен приоритет.

Заедно с надеждните си партньори и разнообразието на предлаганите продуктови асортименти, фирмата осигурява голям брой работни места, с което помага за социалното и микроикономическото развитие на района. Благодарение на своите квалифицирани специалисти във всеки етап от производственият процес, фирмата се превръща във водещ фактор в страните от централна и източна Европа. Целта на ЕТ "Джили Сой" е за напред да запази и затвърди името си на честен и коректен партньор в динамичните пазарни времена, както в отношенията си със своите бизнес партньори, така и с държавните институции в страната и Света.