About firm

"Бендида-66", ООД

България, Първомай

Address
ул. "П.Р.Славейков" 7

Registration date
1985

Website
www.bendida-bg.com/

Description
Фирмата "Бендида-66" ООД е създадена през 1985 година с единствен предмет на дейност – Възпроизвеждане и разпространение на националното знаме и герба на Република България. Оттогава досега фирмата работи в подкрепа на идеята да се популяризират тези национални символи. В същото време непрекъснато разширява гамата от предлагани продукти, но все във връзка със знамето и герба на РБ.

От 2007 година фирмата обогати производствената си база с нови съвременни машини за сублимационен печат. Тази нова технология позволява перфектно отпечатване на пълноцветни изображения върху плат, което е особено подходящо при изработването на училищни, фирмени и други знамена, рекламни престилки, шалчета и др. Предимство на сублимационния печат дава възможност за отпечатване на единични бройки на изгодна цена.

"Бендида-66" е първата фирма в страната която получи от Държавната агенция по стандартизация и метрология – град София, сертификат №0115 за съответствие на възпроизвежданите от нея знамена с изискванията на Закона за Държавния печат и знаме на РБ. Този сертификат гарантира, че изработените от "Бендида-66" трибагреници отговарят на всички изисквания на БДС .

Виж снимки Производствената база на нашата фирма се намира в град Първомай, обл. Пловдивска. За да се популяризираме и наложим на пазара, въпреки нестратeгическото си географско положение ние влагаме изключителна прицизност и старание във всяко нещо, което изработваме, като същевременно предлагаме и разумни цени .

Офиси на фирмата има разкрити и в градовете Пловдив, Варна и Велико Търново.