About firm

"Анри-СВ", ООД

България, Перник

Address
гр. Перник, кв."Мошино", ул."Монтана" 16

Registration date
2001

Website
www.anrisv.bg/

Description
Фирма „Анри-СВ” ООД – гр.Перник е една от водещите Български компании, работеща в областта на търговията с черни метали. Присъства трайно на пазара повече от 10 години, работейки с надеждни и стабилни партньори. Фирмата има изградени дългогодишни трайни отношения, както с своите клиенти, така и със заводи производители на металургична продукция от България, Македония, Сърбия и Турция, което обуславя сигурност и качество на доставените продукти. Политиката на нашата фирма е коректност, лоялност и професионално отношение към клиентите си.„Анри-СВ” ООД е специализирана основно в доставка на:-ЧЕРНА ЛАМАРИНА –от1 до100мм от различни марки стомани/S235JR+AR; S235J2+N

S275JR+AR; S355J2+N ; P265GH ; P295GH; Ст. 20 ;Ст. 45/

-ВИНКЕЛИ; ШИНИ;

-ЕВРО ПРОФИЛИ по DIN/IPE,HEA,HEB/;

-ПРОФИЛИ по ГОСТ /швелери, дв.Т/;

-КРЪГЛА СТОМАНА – от марки S235JR; Ст. 45 ; Ст. 40Х;

-ШЕВНИ И БЕЗШЕВНИ ТРЪБИ;

-ПРОФИЛНИ ТРЪБИ;

-АРМАТУРНО ЖЕЛЯЗО;„Анри-СВ” ООД поддържа над 1000т. складови наличности от черни метали на български и чуждестранни производители. Всички предлагани продукти отговарят на европейските стандарти и са придружени със сертификати за качество и декларация за съответствие.

По този начин се надяваме да задоволим различните потребности на нашите клиенти. Предимство е фактът, че разполагаме на склад с голяма част от продуктите, а за останалите гарантираме бързи и конкретни срокове за доставка.

През 2011г. ще бъде пусната нова складова база с над 4000кв.м. открити и закрити площи, намираща се в гр. Перник.

В нея се предвижда увеличаване на асортимента от предлаганите продукти, както и извършване на разкрой, рязане и изработка на заготовки от ламарина и прътов материал.