About firm

"Технокомерс инженеринг", ЕООД

България, София

Address
СОФИЯ 1113, ул. "Атанас Далчев", бл. 92 - Б

Website
www.technocom-bg.com/

Description
Кои искаме да сме ние
Искаме да сме специалисти в областта на топене и леене на цветни метали.Да предложим пълна гама от пещи,обмазки,флюсове, дегазери, тигли, пречиствателни инсталации за отстраняване на замърсена въздушна среда, спектрометри за количествен анализ на металите и напълно автоматизирани машини за леене под налягане със студена и топла камера.

Какво можем да правим най-добре
Благодарение на дългогодишния си опит ,ние знаем как да произвеждаме широка гама от пещи за топене на Al , Mg , Zn , Pb , Cu и сплавите им. Съоръженията са произведени по европейски стандарти и най-важното им качество е голяма производителност при нисък разход на електроенергия.Дизайнът е съвременен, а характеристиките им отлични - гарантирани от използването на най -съвременни европейски изолационни материали , електронно управление и защита и всички допълнителни екстри ,които Вие бихте пожелали.

Как обичаме да работим
Работим непрекъснато за развитието и повишаване на качеството на предлаганите от нас пещи , съоръжения и материали , заедно с нашите партньори от Италия,Германия,Швейцария, Великобритания и Южна Корея.