About firm

"ГКГ Аутоматикс", ЕООД

България, София

Address
ж.к. "Красно село"

Registration date
2008

Website
www.avtomatikabg.com/

Description
ГКГ Аутоматикс ЕООД е създадена през 2008 година в гр София, с предмет на дейност автоматизация за бита и индустрията. С течение на времето се утвърждава като една от водещите за Софийския регион, а на по-късен етап и в много региони на България. Доставка и монтаж на пълната гама автоматика на италианския холдинг BENINKA S.r.L., на който е изключителен дистрибутор и представител.

ГКГ Аутоматикс ЕООД е официален представител на италианските фирми HI MOTION и COMUNELLO в България за производство на специализирани окачващи задвижващи механизми за портали (радиални и плъзгащи), предлагащи цялостни решения за по-доброто им функциониране.

Съвременните технологии, използвани в производството и стриктният контрол върху технологичния процес позволяват постигане на високо качество и многогодишна гаранция на продукцията, която покрива стандартите ISO, DIN, БДС и ГОСТ.

Сътрудничеството на ГКГ Аутом
ГКГ АУТОМАТИКС ЕООД
атикс ЕООД с BENINKA S.r.L. намира израз в монтирани над 1800 автоматики на територията на цялата страна от пълната гама продукти на BENINKA S.r.L., предлагани на Европейския и световен пазар.
ГКГ Аутоматикс ЕООД е изключителен представител на BENINKA S.r.L. Италия, един от водещите европейски производители на автоматика за врати и портали, както и на системи за контролиране на достъпа. Продуктовата гама включва повече от 250 вида мотори и аксесоари за различни типове монтаж. Качеството на продуктите е резултат от съвместната работа на 24 компании-партньори по света и техните над 1300 високо квалифицирани служители.
За частни клиенти - автоматики за плъзгащи врати и портали, радиално-отваряеми врати и портали, гаражни врати (секционни и тип клапа ) и друга автоматика.

За корпоративни клиенти - автоматики за индустриали врати и портали тип хармоника, секционни врати, автоматични бариери и
ГКГ АУТОМАТИКС ЕООД
друга автоматика.
За охрана на паркинги и контрол на достъп - автоматики за плъзгащи врати и портали, летящи врати, пътни бариери, контрол на достъпа и автоматизиране на паркинги. В зависимост от теглото на портала, размерите му и натовареността на използване, нашите служители ще Ви препоръчат една от най-подходящите автоматики.

За радиално отваряемите портали предлагаме над 18 модела, с различно захранване и ширина на вратата от 1,8м до 5м. амперометричната защита, автоматичният тест на конфигурацията, настройката на скорост и начална точка на забавяне са типични функции на всеки наш продукт.

Прегледайте нашите продукти, разгледайте огромната ни галерия и не се притеснявайте да позвъните на нашите служители на посочените телефони.
Всички наши продукти се предлагат и в комплекти, които съдържат всичко необходимо за дейност Инсталирай сам.

Ние сме тук, за да автоматизираме светът около вас.