About firm

Description
Фирма "Стройтехподем-2002" ООД е 100% частна компания учредена през 2002 г., като правоприемник на "Стройтехподем" ООД, създадена през 1991 г.
През периода 1993 г. до 2002 г. основната дейност на "Стройтехподем" ООД е внос и преработка на фъстъци, лешници и бадеми.
С помоща на предприсъединителните европейски фондове по програма "САПАРД" бе изграден на прилежащата територия на "Стройтехподем-2002" ООД цех за преработка на орехоплодни плодове: лешници, бадеми, орехи, кайсиева ядка, фъстъци със закрита производствена площ от 2000 кв. м. и обща инвестиция възлизаща на 1'000'000 лв.
Производството е лицензирано от МЗ под №5056 / 23.10.2003 г., както и е в процес на сертификация по HACCP и ISO.
Разполагаме със собствена лаборатория за входящ и изходящ контрол, както и за контрол по време на самия производствен процес.
Технологичното оборудване, което е здравно сертифицирано, позволява да задоволим всички потребности на нашите партньори в зависимост от производството им, а именно продукта може да е изпечен и изсушен до степен, задоволяваща технологията на тяхното производство, както и надробяването му на фракции, смилане и др.
Нашата продукция гарантира на производителите на храни освен качество по изискванията на ДПП и Закона за храните, така и пълния набор от документи изискуеми по тях.