About firm

"Дони Стайл", ЕООД

България, Дряново

Address
ул.Шипка 148

Registration date
1994

Website
dimonabg.com/new/

Description
Търговската марка “Димона” е създадена през 1994г. в гр.Дряново, България.
Тя е част от фирмата “Дони Стайл” ЕООД.
През първите години от своето същестуване фирмата се развива в производството на трикотажни облекла за вътрешния пазар – бельо, пижами, спортно и работно облекло.
Още от самото начало, фирмата залага на високото качество на произвежданите изделия, точност и коректност при работата с клиенти и успява да превърне марката в предпочитана за българския пазар. Фирмата бързо развива верига от дистрибутори и складове в цялата страна, както и открива свои фирмени магазини, което допринася за доброто й име и повишава значително търсенето на нeйните продукти.
За високото качество на продуктите се грижат близо сто специалиста с богат опит и квалификация. Осъществява се пълен контрол на качеството през целия процес на производство – от използваните материали, тяхната свиваемост, отпускане и стабилност на цвета – до готовата продукция.
С разрастването си, през 2005г., фирмата започва работа с големи италиански марки, сред които Ducati, Lamburghini, Mazerati и др. Фирмата изпълнява поръчки за производство на спортни и работни облекла за водещи европейски марки, което потвърждава реномето й на висококачествен производител вече и извън пределите на България.