About firm

"Сами-М", ЕООД

България, Перник

Address
ул. Захари Зограф 143

Description
“САМИ– М “ЕООД – гр. Перник е специализирана фирма за производство на полуфабрикати от червени и бели меса.

Производствената дейност стартира през 1996 година в малък цех за млени меса. Постепенно дейността се разраства и септември 2003 год. е завършено строителството на модерна фабрика, съобразена и отговаряща на всички Европейски норми и стандарти.

Обрудването, с което разполага фирмата е най-ново поколение машини и съоръжения на водещи Европийски фирми в тази област. Автоматизацията на производственият процес е предпоставка за висока производителност, ефективност и качество на продуктите.

В новата фабрика започна производството на нова серия панирани продукти от пилешко, свинско и телешко месо.

Съвременните технологии, качествени суровини и балансираните подправки правят продуктите желани на всяка трапеза и удовлетворяват най-изискания вкус.

Фирмата се развива успешно, с увеличаващ се пазарен дял. За да запази тази тенденция САМИ-М създава нови и разнобразни продукти за многобройните си клиенти.

Новата серия за лято 2006г ,“ Барбекю – бързо и вкусно” изключително атрактивна за заведенията за бързо хранене и кетеринг.

Предимства на нашите продукти са:
Специалната технология и панировка за печене на конвектомат и фурна,/ избягва се пърженето и използването на мазнина /.
Детската серия е съобразен с детското хранене. Технологията, подправките и енергийният баланс е съгласуван с детски диетолог.
През последните години нашите продукти са в основните менюта на големите ресторанти в почивните комплекси на Бългорското Черноморие. Голямото разнообразие на вкусове ги прави сред най-предпочитаните от многобройните туристи от цял свят .

ФИРМАТА разполага със собствена дистрибуторска мрежа и специализиран хладилен транспорт.

Особено внимание се отделя за обучението и квалификацията на персонала. Екип от млади специалисти работи за осъществяване на основните цели и задачи на фирмата.

Коректните взаимоотношения определят “САМИ-М” като желан и надежден партньор за над 800 клиенти в страната и международни търговски вериги катоКАУФЛАНД, БИЛЛА, ОМV , ШЕЛ-Бълария, МЕТРО кеш енд кери и др.

Признание за работата на мениджъркият екип на “САМИ-М” са многобройните медали и отличията, получени от участията: Международен Пловдивски Панаир, Международна специализирана излажба за месо и месни продукти ”Месомания”, Произведено в България, Изберете Българското и др.