About firm

"Итал Фууд Индъстри", АД

България, Шумен

Address
Ул. Тракийска № 10

Registration date
2005

Website
www.italfoodindustry.com

Description
Итал Фууд Индъстри АД е основана през 2005 год. От създаването си компанията се развива с бурни темпове и по този начин се превръща във водещ производител на снаксове в региона на т.нар. Нова Европа. Отскоро компанията навлиза уверено и в сегмента на сладките изделия, заявявайки категорично амбициите си за доминиращо присъствие и на този пазар. Всички марки на компанията, сред които са Bruschette Maretti, Kubeti и Franka, постигат успех още с лансирането си на пазара.

Итал Фууд Индъстри АД бързо си изгражда репутация на производител на висококачествени продукти на конкурентни цени. Смелият и иновативен подход на компанията при разработването и маркетирането на продукти представлява солидна основа за бъдещо устойчиво развитие. Итал Фууд Индъстри АД постига международен успех благодарение на това, че създава уникални марки с глобален потенциал като в същото време адаптира маркетинговите си усилия според локалните особености на потребителското поведение.

Понастоящем по-голяма част от продукцията на компанията е предназначена за експорт. Марките на компанията са добре познати в Нова Европа и се нареждат сред пазарните лидери в района на Балканите. Изключително доброто представяне на марките на Итал Фууд Индъстри АД на различни силно конкурентни пазари подхранва амбициозните планове на компанията да мултиплицира успеха си в повече държави и с по-широка гама от продукти.