About firm

"Дафра-ДГ", ООД

България, Стара Загора

Address
ул.\"Димчо Стаев\" 28, ет.3

Registration date
1999

Website
dafra.biz/

Business owner
Дафра-ДГ

Description
Фирма “Дафра – ДГ” ООД е основана през 1999 година и е специализирана в производството на работно и медицинско облекло, знамена, постелъчен инвентар, тениски, бебешки дрехи, бельо и др. Работните облекла се изработват от санфонизирани, хидрофобирани, маслоустойчиви и обработени за негоримост тъкани. Разработените във фирмата модели отговарят на изискванията на БДС и всички Европейски норми. Фирмата работи и по индивидуални поръчки на клиента. Използваните материали са съпроводени от сертификат за качество на производителя. В допълнение на работното облекло ви предлагаме и богат избор от Лични Предпазни Средства и работни обувки и ботуши. Поставяме фирмен знак чрез трансферен печат, ситопечат и бродерия.

Фирмата произвежда широка гама бебешки облекла - камизолки, бодита, пелени, килотки, бебешки чувалчета, бебешки комплекти, ританки, пижами, тениски, потници, шорти и много други.

Нашата фирма разполага с необходимите технически възможности, материална база и висококвалифициран персонал за изпълнение на поръчките качествено и в срок.

Central office

Address
Bulgaria, Stara Zagora

Phone
+359 898 482 902 (Phone)
+359 42 233 030 (Fax)