About firm

"АДП-Смолян", ООД

България, Смолян

Address
ул. Рада Казалиева № 1

Registration date
1989

Website
www.adpsm.com

Spoken languages
Bulgarian; English; Deutch; Spanish

History
АДП-Смолян ООД е създадена месец май 1989г. в гр.Смолян, България, което я прави първата частна фирма в региона. Днес АДП-Смолян ООД е производител на стандартни и нестандартни машини с ЦПУ. Фирмата има собствена разработка на механизъм за безлуфтово движение чрез зъбно колело- зъбна рейка (в процес на патентоване) . На базата на тази разработка фирмата предлага модули за изграждането на агрегатно модулни машини и съоръжения.

Description

АДП-Смолян ООД е създадена месец май 1989г. в гр.Смолян, България, което я прави първата частна фирма в региона. Днес АДП-Смолян ООД е производител на стандартни и нестандартни машини с ЦПУ.
От 2013 година, фирмата предлага и услугата изработка и проектиране на детайли по поръчка, серийно производство на прецизни стругови и фрезови детайли, посредством CNC машини с висока точност и бързина, изработка на единични детайли като прототипи, клишета за топъл печат и други.

Изработваме детайли от стомана, алуминий, мед,месинг,дърво,пластмаса и други.

Products description

CNC машини за обработка на дърво,стомани,алуминий,мед,месинг,пластмаси и други.
C
• Производство на детайли по поръчка.
• CNC фрезоване. CNC струговане.
• Криволинейно рязане.Детайли със сложна геометрична форма.
• Оформяне на врати, вратички.
• Гравиране, Дърворезби. CNC гравиране.

Products

CNC машини

АДП-Смолян ООД е създадена месец май 1989г. в гр.Смолян, България, което я прави първата частна фирма в региона. Днес АДП-Смолян ООД е производител на стандартни и нестандартни машини с ЦПУ. Фирмата ...

read

Gallery