About firm

"Сател БГ"

Bulgaria, 4204 Царацово

Address
ул. Божил Ходжев 1А

Registration date
1995

Website
www.satelbg.com/

Description
Сател БГ произвежда наблюдателни, охранителни, пътни и куполни огледала , които се предлагат в различни форми и размери.
Материалите, който изпозваме за производството на огледалата САТЕЛ са висококачествени, UV-стабилизирани акрилни листове (Plexiglass XT).
Радиусът на изпъкналост се контролира от лазерно – оптични сензори, което елиминира възможността за изкривяване на изображението и осигурява стабилност на производствения процес.
Корпусите на пътните огледала САТЕЛ произвеждаме от удароустойчив полистирол, който също е UV-стабилизиран.
Отражателният слой на огледалата нанасяме чрез високовакуумно изпарение на 99.9% алуминий.
Използваните тънкослойна технология и висококачествени материали, както и високотехнологичното вакуумно оборудване гарантират отличните оптически качества и дълготрайност на огледалата САТЕЛ.
Стараейки се да бъдем максимално щадящи околната среда използваме за защита на огледалата САТЕЛ само водоразтворими бои и лакове.
Закрепващите елементи, осигуряващи бърз и лесен монтаж, както и регулиране във всички посоки, са включени в комплекта. По клиентска заявка можем да произведем огледала с форми, размери и радиус на изпъкналост различни от нашата стандартна продукция.